Bine ati venit

 

  Firma Melissa Star Expo SRL a fost infiintata in anul 1994, iar din luna decembrie  1996 a inceput si productia de ciorapi pe langa alte activitati.
    Nivelul de dotare cu echipamentele de productie este unul dintre cele mai bune  existente la nivelul european, avand astfel capacitatea realizarii unei productii  corespunzatoare atat din punct de vedere cantitativ cat mai ales calitativ.
   Personalul deservent ce asigura desfasurarea procesului de productie are un inalt  nivel de calificare, fiind capabil sa rezolve operativ toate problemele din domeniul  tehnic, economic si comercial.
    Intreaga fabrica, cladiri, utilaje si alte bunuri sunt proprietatea exclusiva a firmei Sc  Melissa Star Expo Srl.
    Ca o recunoastere a activitatii firmei Melissa Star Expo Srl, aceasta a primit diverse  diplome in topul anual al firmelor, top alcatuit de Camera de Comert si Industrie  impreuna cu Primaria municipiului Bucuresti sau Primaria Sectorului 4.


 

  
Astfel, la grupa Industrie Usoara, categoria intreprinderi mici i-a fost conferita in anul 1999 diploma prin care se atesta Locul I pe Sectorul 4, iar in acelasi an i-a mai fost conferita o diploma a Municipiului Bucuresti prin care i-a fost decernat Locul 4 pentru rezultatele economico-finaciare obtinute de firma.
In anul 1999 Sc Melissa a obtinut din nou, la categoria respectiva, o noua recunoastere a activitatii sale primind diploma cu Locul III pe Sectorul 4.