Bine ati venit !

Cum cumpar

 

Poti comanda ceea ce doresti pe Melissa.com.ro. Te rugam sa citesti instructiunile de mai jos, iar in cazul in care mai ai intrebari suplimentare poti lua legatura cu noi prin email la office@melissa.com.ro sau telefonic la 021 – 450.94.46 Inainte de a face comanda, va rugam sa va creati un cont client pentru a putea beneficia de reducerile si promotiile noastre pentru clientii fideli.

SELECTARE PRODUS

Odată ce aţi găsit produsul căutat, cu un click pe denumirea produsului ori pe imaginea acestuia, puteţi vedea detaliile acestui produs. Selectaţi mai departe culoarea, respectiv modelul după preferinţe şi mărimea potrivită. Alăturat veţi obţine o imagine a produsului corespunzătoare culorii / modelului.
Pentru fiecare produs aveţi o galerie de imagini pe care vă invităm să o exploraţi pentru a selecta ceea ce consideraţi că vi se potriveşte cel mai bine. Dacă nu ştiţi ce mărime vi se potriveşte, consultaţi secţiunea Tabel Mărimi pe care o aveţi permanent vizibilă în partea dreaptă.

 Dacă doriţi să comandaţi produsul respectiv, după selectarea modelului/culorii şi a mărimii, folosiţi butonul Adaugă în coş .

 Dacă doriti să adăugaţi un alt produs în coşul de cumpărături, repetaţi paşii de mai sus. La fiecare produs adăugat, coşul de cumpărături se actualizează.

 În colţul din dreapta sus al paginii, aveţi permanent butonul Coşul de cumpărături care vă permite să vizualizaţi toate produsele adăugate în coş, să modificaţi cantităţile dorite ori să ştergeţi produse din coş. Pentru a comanda produsele, accesaţi butonul Comandă.

 

VIZUALIZARE CONTINUT COS

Continutul cosului poate fi vizualizat apasand pe butonul Cosul meu din partea de sus a paginii 

COMPLETARE DETALII COMANDA

           In pagina de detalii comanda este necesar sa selectezi mai intai tipul de client, persoana fizica sau persoana juridica, urmand ca ulterior sa completezi datele personale si sa alegi modalitatea de plata si de livrare. Pentru a trece la pasul urmator apasa Lanseaza comanda pentru CONFIRMAREA COMENZII

 FINALIZARE COMANDA

Finalizaţi comanda apăsând butonul Trimite Comanda. În scurt timp veţi primi un e-mail care confirmă efectuarea comenzii dumneavoastră, comandă ce urmează a fi procesată de un reprezentant MELISSA.